Vendeka

Vendeka bestaat sinds 2005 en is opgericht in Westervoort (vlak bij Arnhem). Vendeka biedt automatisering voor de particuliere en zakelijke klant. Hierbij kunt u denken aan systeembeheer voor een paar uur in de maand of een website op maat inclusief webhosting. U kunt ook losse webhosting afnemen tegen een zeer concurrerende prijs.

Geschiedenis

De geschiedenis van het team van Vendeka gaat iets verder terug naar 1998. Toen nog onder de naam GZ-Servers waren we voornamelijk actief in de gameservermarkt. Hier konden zoals we dat noemen "Clans" wat staat voor een groep gamers met een naam een gameserver huren incl een stukje hosting voor hun website. Later gingen we over op de naam TrueGaming.

Toen Vendeka in 2005 werd opgericht kwam dit voort uit de diverse webhostingactiviteiten en systeembeheeropdrachten. Hiervoor hebben de de naam Vendeka in het leven geroepen.

Visie

Vendeka is een toonaangevende speler in de markt. Onze aanpak richt zich op een totaalpakket aan ICT-diensten. Zowel zakelijk als particulier.

Adres

Dorpstraat 16
6931 BH Westervoort

Heeft u nog vragen?

Als u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Vendeka is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64538702.